Naše mise!

Naše mise!

 

1. Bezpečnost.


Naším cílem je nabízet matrace, které jsou vyrobený z bezpečných a zdravotně nezávadných materiálu pro děti. Poskytujeme naším zákazníkům informace o tom, jak si vybrat spravnou matraci pro dětskou postýlku, aby se minimalizovaly rizika spojené s nevhodnou matrací.

 

2. Komfort pro děti.


Naše firma nabízí matrace, které jsou navržený tak, aby dětem poskytovaly maximální pohodlí při spaní. Matrace jsou vybaveny speciálními technologiemi, jakou jsou vrstvy paměťové pěny, které poskytují podporu pro tělo dítěte a pomáhají mu spát klidně a pohodlně.

 

3. Zdraví dětí.


Všechny naše matrace mají certifikát Oeko-Tex standard 100, což znamená, že jsou bez škodlivých látek včetně pesticidů, chlorfenolů, formaldehydů, alergenních barviv, zakázaných azobarviv a extrahovaných těžkých kovů.

 

4. Nabidka širokého sortimentu.


Nabízíme širokou škálu matraci, které jsou vhodné pro různé věkové kategorie děti, od novorozenců po batolata a starší děti. Matrace jsou v různých velikostech, a tak vyhovují pro různé typy postýlek. Kromě toho v naším sortimentu najdete taky prostěradla z nejlepších materiálu, mantinely, dětské povlečení a další. Pořád chceme rozvíjet náš eshop o další produkty, ktere budou kompatibilní s našim sortimentem.

 

5. Odborné poradenství.


Poskytujeme odborné poradenství při výběru matrace a dalších produktů. Snažíme se poskytovat užitečné informace o materiálech, velikostech a typu matrace, která nejlépe bude vyhovovat potřebám dítěte a jeho postýlky.